Holdbeskrivelser - Gym & Fitness

VI KAN FÅ ALLE I FORM

- UANSET STARTNIVEAU

HOLDBESKRIVELSER - GYM & FITNESS HOLD

Sæsonen i PINGVINENs svømmeskoleafdeling følger skoleåret og er opdelt i 2 halvsæsoner (efter- og forår), der begge indeholder 20 ugers effektiv undervisning.

 

I svømmeskoleafdeling foretages holdtilmelding pr. halvsæson.

 

Tilmelding til de forskellige hold foregår på denne side.

 

 

BRUG VORES SPONSORER - DE STØTTER OS !

HOLD - i VAND

Pensionist Motion

Holdet er for pensionister, hvor der er svømning i 30 min i det store sportsbassin og vandgymnastik i 40 min. Undervisningen tilrettelægges i samråd med deltagerne. Holdet har instruktør tilknyttet. Vandgymnastikken foregår i det lille bassin med en vandtemperatur på 34 grader.

 

AQUA-gymnastik

Undervisningen foregår i det store bassin med en vandtemperatur på 27 grader.

 

AQUA-gym gravid

Holdet er for dig, der vil holde dig i form under graviditeten.

Der er mange fordele ved træning i vand, når man er gravid. Bevægelse og motion i det varme vand er med til at aflaste din krop samt fremme din bevægelsesfrihed. I undervisningen vil der være fokus på styrke- og kredsløbstræning, balance samt udstrækning. Du vil i undervisningen komme til at aktivere alle kroppens bevægelige dele, og der vil være fokus på de små stabiliserende muskler samt de store muskelgrupper. Undervisningen foregår i det lille bassin med en vandtemperatur på 34 grader. Du bedes medbringe en flaske vand til undervisningen. Holdet kan følges helt frem til termin.

Tilmelding sker ud fra et ønsket antal træningspas (klippekort) indenfor tilmeldingsperioden.

Ubrugte klip kan anvendes på AQUA-workout efter fødsel til at komme i form igen.

 

AQUA-bevægelse

Du vil i undervisningen komme til at aktivere alle kroppens bevægelige dele, der vil være stor fokus på de små stabiliserende muskler, men der vil også blive arbejdet med de store muskelgrupper under træningen. Træningen foregår i det lille bassin med en vandtemperatur på 34 grader.

 

AQUA-workout

På AQUA-workout gennemføres et aerob / anaerob træningsprogram med håndvægte, der anvendes til styrketræning. Programmet minder om vandaerobic, men med større resultater. Alle muskelgrupper bearbejdes i vandet med håndvægt på 2-5 kilo afhængig af din styrke og løb i vand. Du behøver ikke at være en god svømmer, idet programmet består af løb i vand og kun en lille mængde svømning. Programmet er meget effektivt til vægttab, toning og opstramning over hele kroppen og giver fleksibilitet, mobilitet og en følelse af at have det godt efter hver træningspas. Træningen foregår i det lille bassin med en vandtemperatur på 34 grader.

Tilmelding sker ud fra et ønsket antal træningspas (4, 8 eller 12) indenfor kontingentperioden. Hvilke dage og antal der ønskes at træne i pr. uge er frit indtil det maksimale antal træningspas er nået inden for den givne kontingenttilmelding.

 

Ubrugte træningspas refunderes ikke og kan ikke overføres til andre perioder.

Man 19:00 - 20:00

Man 20:00 - 21:00

Ons 19:00 - 20:00

Tors 18:45 - 19:45

Tors 19:45 - 20:45

Lør 08:30 - 09:30

 

 

Svømmeklubben PINGVINEN

Kr. Østergaardsvej 4

9530 Støvring

DK - Denmark

 

Telefon: +45 9837 1302

Email: pingvinen@pingvinen.eu

Web: www.pingvinen.eu

 

Kontortid: Man-tor 9-14, fre 9-12

CVR: 15024976

 

Følg os på:

Copyright @ All rights reserved