Den Store Svømmedag

EVENT - DEN STORE SVØMMEDAG

Den Store Svømmedag afholdes hvert år på den første søndag i oktober. Den Store Svømmedag er en dag hvor svømmeklubber og svømmehaller over hele Danmark åbner dørene i tidsrummet 10.00-16.00, så du kan svømme, så langt du vil og det er  gratis at deltage for både medlemmer og ikke-medlemmer.     Svømmeklubberne og svømmehaller dyster mod hinanden i 3 disipliner og om pengepræmier (5.000 kr pr. disiplin) :


- Hvor svømmes der længst?

- Hvem får flest personer i vandet?

- Hvem får flest personer i vandet pr. indbygger?


PINGVINEN   deltager  i samarbejde med Støvring svømmehal og åbner dørerne.


På  samme dag kan  PINGVINENS medlemmer svømme penge hjem til  PINGVINEN via sponsorater fra firmaer ,  familie og venner, se neden for.

BRUG VORES SPONSORER - DE STØTTER OS !

STØT PINGVINEN - SPONSÉR EN SVØMMER PÅ DAGEN

Lav et sponsorat på en udvalgt svømmer til Den Store Svømmedag ved at give et beløb pr. meter som svømmeren tilbagelægger eller et fast beløb.


Dermed er du med til at sikre grundlaget for en forsat positiv udvikling af PINVGINEN og svømmeundervisning af høj kvalitet i Støvring og omegn.


Firmaer får  opråbt navn og logo på planche  i svømmehallen på dagen og omtale på Facebook,  i avis og på PINGVINENS hjemmeside.


Udfyld  en sponsorkontrakt, som kan hentes her.


Har du spørgsnål, kontakt PINVGINEN.

 

FRIVILLIG PÅ DAGEN = FORHÅNDSRESERVATION TIL POOL PARTY

Som frivillig hjælper til Den Store Svømmedag kan du optjene en forhåndsreservation til det kommende POOL PARTY. En frivillig i en periode = 1 forhåndsreservation.

Opgaver er f.eks. at tælle baner på dem som svømmer, foretage deltager- og resultatregistrering, diplomskrivning og til salg af kaffe/kage og lave Popcorn (på PopCorn maskine).


Vi skal bruge frivillige i perioderne:

Kl: 09:00 –11:30, l11:30 –14:30, 14:30 – 17:00


Hvis I gerne vil hjælpe med opgaver, så Greta Laursen på greta.laursen@gmail.com eller 3161 5277.