Pool Party

EVENT - POOL PARTY

POOL PARTY er en festdag for alle børn og unge (3-12 år) som elsker vand og musik og afholdes sidste fredag inden skolernes efterårs - og/eller vinterferie.


POOL PARTY startes med fællesspisning af  lækker Pizza og derefter er der  (Vand)vittige sjove aktiviteter, som klubbens konkurrencesvømmere står for, til lys og musik i Støvring svømmehal.

 


Alle Støvring og omegns  børn og unge fra 3-12 år kan tilmelde sig og helst uden mor & far. Tilmelding foretages i 2 forskellige aldersgrupper (3-7 år og 8-12 år) og tidspunkt.   


TILMELDING

Eventen er meget populær og bliver  hurtig udsolgt. Når der åbnes for tilmelding., annonceres dette på PINGVINENs Facebook side. Tilmelding foretages her.


FRIVILLIGE

Der er behov for frivillige forældre, som vil hjælpe med at servere mad, lave Popcorn og rydde op efter spisning.   Skriv til  pingvinen@pingvinen.eu.


SIKKERHED

Af sikkerhedesmæssige er der sat begrænsning på deltagerantallet. Deltagerne er overvåget  6-8 livreddere hele tiden og det er muligt at låne svømmebælter samt andet udstyr. Desuden kan forældre komme gratis i vandet i aldersgruppen 3-7 år.

BRUG VORES SPONSORER - DE STØTTER OS !

KOMMENDE POOL PARTY

IMG_EOS1100D_031495 pige danser på plade og forhindringsbane