Tilmeld - Børn Letøvede 6-9 år

"Vi kan lære alle at svømme - uanset alder, køn og startniveau"

TILMELDING: BØRN LETØVEDE 6-9 år

Tilmelding:

Tilmelding foregår ved tryk på det ønskede hold. Nye medlemmer skal udfylde formular, mens tidligere/nuværende medlemmer  logger på med PINGVIN-profil. Tilmelding skal altid være i navnet  på deltagende person.


Venteliste:

Når  holdet  er fyldt, er det muligt at blive tilmeldt en venteliste (gratis). Hvis der bliver plads får du besked om, hvordan du  tilmeldes og betaler.


Betaling:

Betaling sker med Dankort/VISA-dankort ifm tilmelding. Har du ikke  Dankort/VISA-dankort, så  send e-mail med info om det ønskede hold, fulde navn, adresse, email, mobilnr. samt fødselsdato på den person, som skal tilmeldes. Vi sørger   for tilmelding og sender en opkrævning  på e-mail.

BRUG VORES SPONSORER - DE STØTTER OS !

INDEN TILMELDING.....

"Mit PINGVINEN" PROFIL

Find brugernavn og adgangskode til din PINGVIN profil. Hvis glemt, så "Læs mere". Nye medlemmer får profil oprettet ved tilmelding.

RABAT OG STØTTE

FRAMELDING

Der er fastlagt regler for refundering af beløb, hvis medlemmer framelder sig hold.

DEN RIGTIGE HOLDTYPE ?

TILMELDING: EFTERÅR

TILMELDING: FORÅR

PINGVINEN har forskellige rabat-ordninger og økonomisk trængte familier har mulighed for at få kommunal støtte via "Fripas".

PINGVINEN har mange forskellige holdtyper. Læs holdbeskrivelsen eller kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvilken holdtype der passer.

Svømmeklubben PINGVINEN

Kr. Østergaardsvej 4

9530 Støvring

DK - Denmark


Telefon: +45 9837 1302

Email: pingvinen@pingvinen.eu

Web: www.pingvinen.eu


Kontortid: Man-tor 9-14, fre 9-12

CVR: 15024976Copyright @ All rights reserved