Om Gym & Fitness

“Gym & Fitness” er fællesbetegnelsen for alle aktiviteter, som vedrører træning i vand og på land, der ikke omfatter svømning.

“Gym & Fitness”-afdelingen har årligt ca. 120 medlemmer og et aktivitetsniveauet med mulighed for flere træninger ugentligt.

Holdbeskrivelser for Gym & Fitness

Sæsonen i gymnastik- og fitnessafdelingen følger skoleåret og er opdelt i 2 halvsæsoner (forår og efterår).

Hold i vand

AQUA-gymnastik

Undervisningen foregår i det store bassin med en vandtemperatur på 27 grader.

Gå til tilmelding

AQUA-gym gravid

Holdet er for kvinder, der vil holde sig i form under graviditeten.

Der er mange fordele ved træning i vand under graviditet, idet bevægelse og motion i det varme vand aflaster kroppen og fremmer bevægelsesfrihed. Træningen har fokus på styrke- og kredsløbstræning, balance samt udstrækning. Alle kroppens bevægelige dele aktiveres samt både de små stabiliserende og store muskelgrupper. Undervisningen foregår i varmtvandsbassin. Deltagere bedes medbringe en flaske vand til undervisningen. Holdet kan følges helt frem til termin.

Gå til tilmelding

AQUA-bevægelse

På AQUA-bevægelse aktivere alle kroppens bevægelige dele under træningen. Der vil være stor fokus på de små stabiliserende muskler, men der vil også blive arbejdet med de store muskelgrupper. Træningen foregår i varmtvandsbassin.

Gå til tilmelding

AQUA-workout

På AQUA-workout gennemføres et aerob / anaerob træningsprogram med håndvægte, der anvendes til styrketræning. Programmet minder om vandaerobic, men med større resultater. Alle muskelgrupper bearbejdes i vandet med håndvægt på 2-5 kilo afhængig af din styrke og løb i vand. Du behøver ikke at være en god svømmer, idet programmet består af øvelser i både vand og på kant, men deltagere er medbestemmende ift. hvilke øvelser den enkelte vil lave. Programmet er meget effektiv til vægttab, forbrænding, toning og opstramning over hele kroppen og giver fleksibilitet, mobilitet og en følelse af at have det godt efter hver træningspas. Træningen foregår i varmtvandsbassin og på kanten.

Gå til tilmelding