Praktiske oplysninger

Sæsonen i Pingvinen følger skoleåret og er opdelt i to halvsæsoner (forår og efterår), der begge indeholder 18-20 ugers effektiv undervisning. 

Tilmelding foretages pr. halvsæson. Tilmelding til de forskellige hold og aktiviteter foregår på hjemmesiden, se nedenfor.

Betaling kan foretages med enten kreditkort eller mobilepay ifm. tilmelding, og beløbet trækkes samme dag. Har du ikke et af de brugbare kreditkort eller mobilepay, så send en mail med det ønskede hold samt det fulde navn, adresse, e-mail, mobilnr. og fødselsdato på personen, som skal tilmeldes til pingvinen@pingvinen.eu, hvorefter vi sørger for tilmelding og sender en opkrævning på mail.

Gratis prøveundervisning/træning

Det er muligt at få en gratis prøveundervisning/træning på vores hold i svømmeskole- og gym/fitnessafdelingen efter forudgående aftale, og før du tilmelder dig holdet og betaler.

Kontakt kontoret og aftal tidspunkt.

Rabat ved tilmelding på flere hold

I Pingvinen betaler du fuld pris på det første hold, du tilmelder dig. Tilmelder du dig yderligere hold, får du 50% rabat på de efterfølgende hold. Rabatten gælder alene for samme deltager og gælder således ikke ved tilmelding af flere inden for samme husstand/familie.

Der kan ske uheld...

Der er mange hold i Pingvinen, der ligger i direkte forlængelse af hinanden. Der kan ske uheld i vandet, som kan få betydning ikke alene for det hold, hvor uheldet er sket, men også for flere af de efterfølgende hold. Vi opfordrer til, at man ikke deltager i undervisningen, hvis man er syg eller på anden vis utilpas.

Pingvinens instruktører kan også blive syge eller være forhindrede af andre årsager. Vi tilstræber altid at finde en afløser, men der kan være tilfælde, hvor det ikke er muligt.

Pingvinen forbeholder sig ret til at måtte aflyse enkelte undervisningsgange over sæsonen pga. uheld i vandet eller frafald af instruktør uden kompensation. Er uheldet ude, vil du som deltager modtage besked via mail eller SMS hurtigst muligt.

Framelding

Pr. november 2023 trådte nedenstående regler fastlagt af bestyrelsen i kraft for refundering ved afmelding på hold.

Regler for refundering

Afmelding efter 1. eller 2. undervisning

Tilmeldingsbeløbet minus 175 kr. refunderes. De 175 kr. dækker følgende:
  • 50 kr. for 6 mdr. medlemskontingent
  • 100 kr. for deltagelse i undervisning
  • 25 kr. i administrationsgebyr

Afmelding efter 3. undervisning

Ingen refundering efter 3. undervisningsdag.

Specielt for klippekort hold

For hold, hvor tilmelding sker for et antal træningspas indenfor en given periode, er der ingen refundering ved framelding.