Holdoversigt børn & unge

Nedenstående oversigt viser starttidspunkt for specifikke hold for de forskellige holdtyper. Pris fremgår på tilmeldingssiderne.

Prisen reduceres efter ca. 10 uger fra halvsæsonstart og vil fremgå på tilmeldingssiden. Ved forskel på pris i nedenstående og på tilmeldingssiden, er det prisen på tilmeldingssiden, som er gældende.

Beskrivelser af de forskellige holdtyper kan læses længere nede på siden. Der findes rabatmuligheder, f.eks. ved tilmelding til 2 ugentlige hold. Læs mere om rabatmulighederne.

Du kan se navne på instruktørerne under tilmelding for de enkelte hold.
Holdtype Tilmelding Varighed Forældre i vandet? Bassin
Babysvøm begynder Tilmeld  25 min Ja Varmtvand
Babysvøm fortsætter Tilmeld  25 min Ja Varmtvand
Plask & Leg (PL1) 1-2 år Tilmeld 25 min Ja Varmtvand
Plask & Leg (PL3) 3-4 år Tilmeld 25 min Ja Varmtvand
Svøm & Leg (SL) 5-6 år Tilmeld 25 min Nej Varmtvand
Børn Intro (BI) fra 6 år Tilmeld 25 min Nej 25m
Børn Begynder (BB) fra 5 år Tilmeld 25 min Nej 25m
Børn Letøvede (BLØ) fra 6 år Tilmeld 25 min Nej 25m
Børn Øvede (BØ) fra 7 år Tilmeld 40 min Nej 25m
Omklædning 15 min før og efter hold.


Holdbeskrivelser

Babysvømning begynder og fortsætter

Her kan babyer fra 8 uger - 12 mdr. svømme sammen med deres forældre. Babysvømning foregår i varmtvandsbassinet. Nyd samværet med dit barn i vandet, samtidig med at barnets sanser styrkes. Forskellige teknikker indøves med henblik på fortrolighed i og under vand. Flydeøvelser er en vigtig del af undervisningen. Fokus i undervisningen er på det enkelte barns udvikling i vand og foregår ved dialog mellem forælder og instruktør. Der er tilknyttet en instruktør pr. hold og en forælder pr. barn er med i vandet. Babysvømning foregår i svømmehallens varmtvandsbassin med vandtemp. på 34 grader.

Plask & Leg 1-2 år (PL1)

På holdet lærer dit barn at begå sig i vandet sammen med dig og lærer at være en del af et hold. I undervisningen leges vandglæden ind, suppleret af sanglege og remser, der støtter dit barn i sin sproglige udvikling. Holdet er en naturlig forlængelse af vores babysvømmehold, det er dog ikke en forudsætning for at deltage. Undervisningen foregår uden fastspændte hjælpemidler sammen med forældre i svømmehallens varmtvandsbassin på 34 grader. Instruktøren er med i vandet.

Plask & Leg 3-4 år (PL3)

På holdet lærer dit barn at mestre de 4 grundfærdigheder gennem sjove og fantasifyldte lege sammen med dig. Dit barn lærer også at begå sig mere selvstændigt i vandet ved hjælp af løse hjælpemidler og børnevenlige selvlivredningsøvelser. Undervisningen foregår uden fastspændte hjælpemidler sammen med forældre i svømmehallens varmtvandsbassin på 34 grader. Instruktøren er med i vandet.

Svøm og leg (SL) (5-6 år)

På holdet arbejdes videre med, at dit barn mestrer de 4 grundfærdigheder samt videreudvikling af disse gennem sjove og fantasifyldte lege sammen med instruktør og assistent, som er med i vandet. Forældre er ikke med i vandet. Dit barn lærer at begå sig selvstændigt i vandet og blive klar til at starte svømmeundervisning i det store bassin. Undervisningen foregår i svømmehallens varmtvandsbassin på 34 grader. Der kan bruges fastspændte hjælpemidler, hvis instruktøren vurderer det nødvendigt.

Børn Intro - kun for nye medlemmer (BI) fra 6 år

Børn Intro er for de børn, der ikke har gået til svømning i Pingvinen før, og som er for gamle til at deltage på “Svøm og leg” i det varme bassin. Dit barn vil lære at være tryg i vandet gennem leg og svømmeøvelser, hvor der er mulighed for at justere niveau efter evner og tryghed ved vandet. Der vil blive svømmet efter svømmemærker, som er dækket med i kontingentet. Der vil blive svømmet i det store bassin, som er 27 grader, hvor fastspændte hjælpemidler er tilladt. 

Børn Begynder (BB) fra 5 år

Børn Begynder er for de børn, der har gået til svømning i det varme bassin og skal fortsætte i det store bassin. Der vil blive undervist i de 4 grundfærdigheder, begynde på crawl og rygcrawl og lære at bevæge sig i vand uden fastspændte hjælpemidler. Undervisningen er en kombination af både leg og svømmeøvelser. Der vil blive svømmet efter svømmemærker, som er dækket med i kontingentet. Der vil blive svømmet i det store bassin, som er 27 grader, hvor fastspændte hjælpemidler er tilladt.

Børn LetØvede (BLØ) fra 6 år

Børn Letøvede er for de børn, der har gået på vores begynderhold og skal videre til næste niveau. Der vil blive undervist i crawl og rygcrawl, ligesom børnene vil blive introduceret til de 2 andre stilarter Bryst og Butterfly (mest ben) samt leg og andre øvelser. Der vil blive svømmet efter svømmemærker, som er dækket med i kontingentet. Der vil blive svømmet i det store bassin, som er 27 grader, hvor der bliver svømmet uden fastspændte hjælpemidler.

Børn Øvede (BØ) fra 7 år

Børn Øvede er det sidste hold i vores svømmeskole, og holdet der kan åbne døren til vores Talenthold, som er det yngste konkurrencehold. Holdet vil have fokus på alle 4 stilarter, tryghed ved vand og en masse andre færdigheder i vand. Der vil blive svømmet efter svømmemærker, som er dækket med i kontingentet. Der vil blive svømmet i det store bassin, som er 27 grader.