Holdoversigt voksne

Nedenstående oversigt viser starttidspunkt for specifikke hold for de forskellige holdtyper. Pris fremgår på tilmeldingssiderne.

Prisen reduceres efter ca. 10 uger fra halvsæsonstart og vil fremgå på tilmeldingssiden. Ved forskel på pris i nedenstående og på tilmeldingssiden, er det prisen på tilmeldingssiden, som er gældende.

Beskrivelser af de forskellige holdtyper kan læses længere nede på siden. Du kan se navne på instruktørerne under tilmelding for de enkelte hold.
Holdtype Tilmelding Varighed Instruktør Bassin
Voksen Begynder (VB) Tilmeld 40 min Ja 25m bassin
Voksen Øvede (VØ) Tilmeld 55 min Ja 25m bassin
Voksen Crawl (VCR) Tilmeld 55 min Ja 25m bassin 
Omklædning 15 min før og efter hold.

Holdbeskrivelser for voksne

Voksen Begynder (VB)

Fik du aldrig lært at svømme? Så er holdet for dig. Voksen begynder indeholder vandtilvænning, balancetræning, flydeøvelser på ryg og mave evt. ved hjælp af flyderedskaber. Introduktion til rygcrawl, crawl og brystsvømning.Målet med undervisningen er at blive helt fortrolig med vandet samt at opbygge basisfærdigheder inden for en eller flere svømmearter. Undervisningen foregår i svømmehallens store bassin med en vandtemperatur på 27 grader.

Voksen Øvede (VØ)

Eleverne er vandtilvænnede. De kan svømme lidt og få hovedet under vandet. Træning af forskellige svømmearter herunder rygcrawl, crawl og brystsvømning. Vejrtrækningsøvelser og dykkeøvelser. Målet med undervisningen er at kunne svømme crawl, rygcrawl og brystsvømning. Undervisningen foregår i svømmehallens store bassin med en vandtemperatur på 27 grader.

Voksen Crawl (VCR)

Henvender sig til voksne og teenagere fra 16 år som ønsker at fokusere på svømmearten Crawl. Det rette hold for dem som træner til Open Water eller triatleter. Målet med undervisningen er lære og forbedre sin crawl teknik. Undervisningen foregår i svømmehallens store bassin med en vandtemperatur på 27 grader.