Svømmeskolen

Svømmeskolen er fællesbetegnelsen for alle aktiviteter vedrørende svømmeundervisning uden konkurrenceelement. Svømmeskolen er langt den største afdeling i klubben med mere end 90% af alle medlemmer.
For børn og unge har svømmeskolen hold fra babysvømning til teenager og fra nybegynder til øvet. For voksne (fra 16 år og op) er der et bredt udvalg af hold for personer, som er utrygge ved vand (voksen tilvænning) til erfarne svømmere (voksen crawl) samt motionssvømning.

Svømmeåret er opdelt i en forårs- og efterårssæson. Ved sæsonafslutning i svømmeskolen får hver deltager en tilbagemelding på, hvilket hold det anbefales at fortsætte på den kommende sæson. Vi kalder det en oprykningsanbefaling, og du finder den under “Mit Pingvinen”.
Svømmetræning børn
Holdoversigten børn & unge

Pingvinen tilbyder en række forskellige hold for babyer, børn og unge uanset, om du endnu ikke har lært at svømme, eller du allerede svømmer som en fisk i vandet. 

Læs mere
Svømmetræning voksne
Holdoversigten voksne

For voksne (fra 16 år og op) tilbyder Pingvinen et bredt udvalg af hold for personer, som er utrygge ved vand (voksen tilvænning) til erfarne svømmere (voksen crawl) samt motionssvømning.

Læs mere